Chef’s Choice

Bij Zala’s wordt u verrast door de Chef

MENU
3 gangen € 35
4 gangen € 39
5 gangen € 45
BIJPASSENDE WIJNEN
3 gangen € 18
4 gangen € 23
5 gangen € 28

U kunt desgewenst uitbreiden naar een 6-gangen menu.
Chef Jeroen houdt graag rekening met uw dieet wensen zodat ook u bij Zala’s kunt genieten.
Voor groepsarrangementen en andere speciale verzoeken kunt u hier meer informatie vinden.

A La Carte

Voor

Chevre & Sesam
Bitterbal • gepofte bloemkool • pompoen • granaatappel • chillimayonaise • €8

Zalm & Coquilles
Gerookt • picalilly • avocado • dille • quinoa • €10

Dungesneden Ossenhaas
Truffel • violet aardappel gerookt • kalfstong salsa • langzaam gegaarde eidooier • veldsla • krokant • €11

Schaal & Schelp
Velouté • truffel-crème fraiche • €10,50

Hoofd

Portobello uit de oven
geroosterde groenten • risotto • gruyère • beurre noisette saus • €17

Eendenborst
Confit eendenbout • ganzenvet • zeezout • bergamot & kumquat jus • €20,50

Hollands Graslam
Gebakken • korstje • dragon • oudekaas • gepofte knoflook • €21,50

Zwaardvis & gamba
Gebakken • salsa van rivierkreeftstaartjes • tomaat • kervelolie • €19,00

Surf & Turf
€19,50

Alle gerechten komen in gezelschap van een passend garnituur en groenten van de dagmarkt

Na

Kersensoep
Aardbeien & blauwe bessen • crumble van brownie • opgeklopt limoeneiwit • limoensorbet ijs • €9

Taart
Koffie mascarpone • bastognekoek • port extract • gepocheerde vijgen • madagascarvanille roomijs • €10

Crème Brûllée
Licor 43 • ei • room • €8

Kaasplank
Vijf kazen • Hollands kaas • Belgisch & Frans kazen • €12,00

Zala’s Wijnaanbod 

Onze huis sommelier Erol Kazdal laat u kennis maken met wijnen uit de oude en nieuwe wereld, per glas van de kaart of per arrangement passend bij het menu.

Uniek Bierassortiment 

Met zorg uitgekozen lokale en Belgische biersoorten, van blond, dubbel en trippel tot stout, ipa en weizzen.